Egyes készülékek nincsenek raktáron azonnal, ezért megértésüket kérjük.

Üzleti Szabályzat

POWERLAND BETÉTI TÁRSASÁG ÜZLET SZABÁLYZATA

 

Érvényes: 2010. januárs 10.-től

 

1.        Szállítási határidő raktárkészletről a megrendelés beérkezésétől számított 2 munkanap, nem raktárkészletről maximum 2 hét. (Nagyobb megrendelés esetén csúszhat.) A megrendelt áru kiszállítás esetén postai utánvéttel vehető át.

Utánvétel esetén a küldemény átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Bármilyen gond esetén a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet, és ezt küldje el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban problémáját orvosolni.

 

2.        Utánvétel esetén az áru értékén felül szállítási költséget számítunk fel, amely a súly alapján kerül meghatározásra (a honlapon megtalálható a postai díj). A fenti költséget akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudunk kiszállítani.

 

3.        Jótállás: A vonatkozó jogszabályban foglaltaknak megfelelően a bruttó 10.000-Ft fogyasztói árat elérő termékre 12 hónapos jótállást vállalunk. Minden nálunk vásárolt termék meghibásodása esetén az árura megadott jótállási időn belül kicserélésre vagy javításra kerül sor.

Jótállásunk csak a szakszerűen használt, külsőleg sértetlen, a Powerland Bt. számlájával igazolt termékekre érvényes. A jótállási idő kezdete a termék átvételének dátuma. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályok szerinti szavatossági időt vállalunk. Hibás teljesítés esetén, a vonatkozó jogszabályok szerinti időn belül – ami nem tartós fogyasztási cikk esetén 2 év, a tartós fogyasztási cikkek esetén 3 év – a megrendelő elsősorban a termék kijavítását, kicserélését, másodsorban a termék árának leszállítását kérheti, illetve elállási jogát gyakorolhatja, ha a termék kijavítására vagy kicserélésére nincs lehetőség. Javításra visszaküldött portós csomagot nem veszünk át. Az általunk gyártott készüléket garancia időn túl 5 évig szervizeljük kedvezményes szervizköltségen.

 

4.        Visszavételi garancia: Minden árura, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszését, visszavételi garanciát nyújtunk. Ilyen esetben kérjük az áru eredeti számlával történő, 15 napon belüli visszajuttatását telephelyünkre, valamint annak jelzését, hogy cserét vagy az áru ellenértékét kéri-e. A postán visszaküldött csomagokat kérjük visszajuttatni Powerland Bt. 6625 Fábiánsebestyén, Mátyás király u. 21. címre. Visszavételi garanciánk csak a sértetlen termékekre, saját dobozába visszacsomagolt tartozékkal érvényes. A csomag átvétele a postás jelenlétében történik. Hiányos, vagy nem a szállítás miatti mechanikailag sérült készüléket, vagy nem a terméket tartalmazó csomagot nem áll módunkban átvenni. Ezenfelül a csomagnak tartalmaznia kell a vásárlást igazoló eredeti számlát is.

5.        Bárminemű problémáját (garanciális, szavatossági kérdések, termékcsere, javíttatás, jóváíratás stb.) vevőszolgálatunknál tudja intézni (Powerland Bt. 30/357-6317) Problémáinak megoldására teljes munkaidőben (Hétfőtől -Péntekig: 9 – 17 óráig) szívesen állunk rendelkezésére.

6.        Telephelyünkön történő vásárlás esetén kérjük azt is figyelembe venni, hogy ebben az esetben visszavételi garanciánk 14 nap helyett csak 5 napig érvényes.

 

7.        A megrendelő rendelésével tudomásul veszi és elfogadja a szállítási és fizetési feltételeket.

 

8.        Név és lakcímadatait senkinek nem adjuk tovább, és csupán a rendelés teljesítéséhez használjuk fel.

 

9.        Az 1992.évi LXIII. törvényt figyelembe véve kijelentjük, hogy személyes adatokat nem tárolunk. A megrendeléssel kapcsolatos információkat a megrendelés teljesítését követően megsemmisítjük. A személyes adatokat más célból nem használjuk és nem adjuk tovább harmadik személynek sem.

 

2012. január 10.                                                                              

                 

                     Powerland Bt.

 

 

Letöltés (PDF)